Τοποθεσία

To "Manoleas Apartments" βρίσκεται στη περιοχή της Στούπας, τόπος σπάνιας φυσικής ομορφίας, διαθέτει τρεις οργανωμένες παραλίες, αλλά και άλλες γραφικές σε κοντινή απόσταση.

Είναι εκπληκτικό μέρος για οικογενειακές διακοπές !!! Με απίστευτα φιλικούς και φιλόξενους άνθρωπους.

Στούπα σε ένα παραθαλάσσιο χωριό στης Μεσσηνιακή Μάνη, στο νομό Μεσσηνίας, στην Πελοπόννησο, που μπορεί να γοητεύσει τον επισκέπτη του όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι το πιο ανεπτυγμένο τουριστικά χωριό όχι μόνο στο Δήμο Λεύκτρου αλλά και σε ολόκληρο το νομό Μεσσηνίας.

Ανατολικά του χωριού υψώνεται το κάστρο που υπήρξε ακρόπολη της παλιάς πολιτείας του Λεύκτρου. 

Kατά τον Παυσανία εκεί υπήρχε ο ναός της Αθηνάς με το άγαλμα της. Το καλοκαίρι η θάλασσα και η καθαρή αμμουδιά είναι πρόκληση για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου.

Το χωριό έχει δυο παραλίες με άμμο, η μια βρίσκεται μέσα στο χωριό και είναι γνωστή ως η παραλιά της Στούπας και η άλλη είναι η πασίγνωστη παραλία της Καλόγριας.

Λίγο πιο δίπλα θα βρείτε και μία γραφική παραλία με βραχάκια, την Καλικούρα, με γραφικά ταβερνάκια μπροστά στη θάλασσα.

Σε επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών στη Στούπα μπορεί να βρει κανείς τα πάντα.
Καλής ποιότητας φαγητό, καφετέριες και μπάρ για βραδινή διασκέδαση και το σημαντικότερο από όλα ανθρώπους πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς.

Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες αξίζει τον κόπο να απολαύσει κανείς τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα από οποιοδήποτε σημείο του χωριού.

Η περιοχή έχει διατηρήσει το παραδοσιακό της ύφος, με αμέτρητα πέτρινα πυργόσπιτα να πλαισιώνουν το τοπίο, κάτι που αποτελεί και χαρακτηριστικό γνώρισμα της Μάνης.

Κοντά στη Στούπα υπάρχουν πολλά μονοπάτια για τους φίλους της πεζοπορίας, τα οποία περνούν μέσα από βουνά και φαράγγια, αποκαλύπτωντας άγρια τοπία και κρυμμένα βυζαντινά εκκλησάκια. 

LocationMake your Reservation

Contact Form

Information

“Manoleas Apartments” are located in the village of Stoupa, in Messinia, Mani. All the Villas – maisonettes are fully furnished and are part of a newly, constructed stone building.

Address

Manoleas Villas
Stoupa Lefktro, Code 24024
Messinia, Greece

Locate Us